Hrvatski odbojkaški savez
Mediteranske
igre
zlato 1993.
Europsko
prvenstvo
srebro 1995.
Mediteranske
igre
bronca 1997.
Europsko
prvenstvo
srebro 1997.
Europsko kadetsko
prvenstvo
srebro 1997.
Europsko
prvenstvo
srebro 1999.
Europsko kadetsko
prvenstvo
zlato 2003.
Europsko juniorsko
prvenstvo
srebro 2006.
Europska
liga
srebro 2006.
Mediteranske
igre
bronca 2009.
Europsko juniorsko
prvenstvo u odbojci na
pijesku, srebro 2009.
Mediteranske
igre
bronca 2013.
Europska
liga
srebro 2013.
World Grand
Prix
bronca 2014.
Hrvatski olimpijski odbor Maistra - Rovinj - Vrsar Hotel I Coca Cola Janaf INA Grad Rovinj QuoVadis Gala Mikasa Poliklinika Profozic Grad Zagreb
NOVOSTI  
 
Dodijeljene medalje za II. ligu - centar
Dodijeljene medalje za II. ligu - centar
Svečana dodjela medalja i pehara za tri prvoplasirane momčadi 2. nacionalne odbojkaške lige – centar, održana je 5. svibnja 2017. godine u Domu odbojke – Bojan Stranić u Zagrebu. Prvo mjesto u ligi osvojila je ekipa OK Gorice, na drugom mjestu je HAOK Mladost II dok je treće mjesto zauzeo OK Daruvar. Pehare i medalje najboljim je ekipama dodijelio dopredsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza gospodin Željko Jurčević.
Odgođenu utakmicu XVI. kola 2. nacionalne odbojkaške lige – centar, a ujedno i zadnju utakmicu ovogodišnjeg prvenstva, između HAOK Mladosti II i OK Daruvara, čelnici hrvatskog odbojkaškog saveza iskoristili su za dodjelu medalja i pehara najboljim momčadima ovog ranga natjecanja. A i lokacija za dodjelu zaslužnim momčadima teško da je mogla biti bolja od legendarnog Doma odbojke na Savi.

Utakmica sama po sebi nije imala rezultatski značaj jer se već prije znao konačan poredak. Prvo mjesto osvojili su odbojkaši OK Gorice, a drugo i treće mjesto, mlade i perspektivne momčadi HAOK Mladosti II i OK Daruvara. Ta činjenica je omogućila opuštenu i kvalitetnu igru obje, relativno mlade, ali izuzetno potentne momčadi. Konačan rezultat od 3:0 (26:24, 25:20, 25:19) za Mladostaše, zapravo skriva izuzetno dobru igru pomlađene momčadi Daruvarčana. Sve to su s tribina kultnog Doma odbojke pratili odbojkaši Gorice, na čijim licima se vidio ponos što su natjecanje završili ispred dvije tako dobre momčadi. Što zbog školskih, što zbog poslovnih obveza, nisu svi gorički odbojkaši mogli prisustvovati dodjeli medalja, no ne sumnjamo kako će dečki znati dobro proslaviti zaslužene medalje.

Medalje i pehare prvoplasiranim momčadima uručio je dopredsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza, gospodin Željko Jurčević. U svom govoru čestitao je momčadima na uspješno završenom prvenstvu, posebno pohvalivši mlade odbojkaše OK Daruvara i HAOK Mladosti II, te poželjevši sreću OK Gorici u njezinom nastojanju za igranjem u Prvoj ligi sljedeće sezone.

U ime Goričana, medalje i pehar za prvo mjesto preuzeo je kapetan Jurica Skorin, koji je nakon ceremonije proglašenja pobjednika, našao nekoliko minuta za okupljene reportere. "Bila je ovo sezona u kojoj smo trebali igrati Prvu ligu, no zbog financijske situacije smo morali otići u niži rang. Došlo je dosta novih igrača i svi su se brzo uklopili u naš stil igre. Na početku ovog natjecanja, kao cilj smo postavili osvajanje prvog mjesta. To smo ostvarili, a ove medalje i ovaj pehar to simbolički i predstavljaju. Predmnijevam da ćemo u narednih nekoliko tjedana napraviti plan za sljedeću sezonu, no sada je vrijeme za zasluženi odmor i slavlje", zaključio je svoje izlaganje kapetan Skorin i sa suigračima otišao u zagrebačku noć.

Za kraj, nabrojimo igrače koji su dali svoj obol u osvajanju prvog mjesta na tablici: Jurica Skorin, Luka Humski, Filip Dumbović, Vedran Vukić, Mateej Bičvić, Dario Rukavina, Domagoj Burčul, Josip Huljev, Snježan Prevolnik, Trpimir Burčul, Damjan Šprem, Ivan Vrpoljac, David Petar Buđak, Domagoj Ivković, Genti Martinaj, Matej Batinović, Vedran Jelčić i Ivan Šulc.


FOTOALBUM
11. 5. 2017.
Pizzeria Olimpik
Hrvatski olimpijski odbor Maistra - Rovinj - Vrsar Hotel I Coca Cola Janaf INA Grad Rovinj QuoVadis Gala Mikasa Poliklinika Profozic Grad Zagreb
Izrada i održavanje: Comwear Zagreb
  zadnja promjena: 27. svibnja 2017., 13,50